Werken op Hét Rinsma Modeplein

LOGO_RINSMA_WIJ_BZ
rinsmamodeplein.nl WordPress Aangepaste Hover-kleur voor Links

Zo is er maar één nieuwe baan!

Verkoopmedewerker Select (16-20 uur)

Verkoopmedewerker Select (16-20 uur)​

Ken je ons al? Wij van Rinsma zijn dé modefamilie van het Noorden en daarbuiten. En we breiden onze familie uit! Ben jij een fashion professional met een bijzonder talent voor service? Krijg jij er energie van om samen met je collega’s voor de perfecte gastervaring te zorgen? Kom erbij!  

Jij als 'wow'-factor

Wat je gaat doen? In een notendop: met jouw vakkennis en creativiteit adviseer je de gasten van Zij van Rinsma bij de aankoop van kleding. Maar fashion professionals bij Rinsma doen veel meer dan dat. Zoals ze in het Engels zeggen:  
 
We want to ‘wow’ them.   
 
En dat ‘wow’-gevoel zit ‘m vooral in gastvrije, verrassende details. In oprechte aandacht, in de gast ‘zien’, in aanvoelen waaraan behoefte is – zelfs voordat de gast het zelf beseft.   
Dat is jouw rol! Met jouw natuurlijke gevoel voor mensen vind jij het een te gekke uitdaging om een beleving te creëren die onze gasten nog lang bijblijft. Je maakt hun verwachtingen waar en liefst overtref je ze. Ga je daarvoor spontaan ‘the extra mile’? Tuurlijk, zo ben jij! Jij máákt het verhaal, samen met je team. En intussen heb je oog voor commerciële kansen. Die pak je – subtiel, initiatiefrijk en doelgericht. Maar dat gaat bij jou eigenlijk helemaal vanzelf. 

Jouw warme bad

Kom je bij Rinsma werken, dan mag je jezelf als familie beschouwen. We houden het hier graag persoonlijk en daarom werken we in kleine, gezellige en hechte teams van 10-15 medewerkers. Je voelt je in jouw team snel thuis, dat weten we zeker! Op de werkvloer gaat het er energiek aan toe en je zult je geen dag vervelen. So… get ready forsome action! En buiten werktijd? Ook dan borrelt het, want we gaan geregeld met elkaar op pad voor een teamuitje of familiedag.   
Familie heeft ook een streepje voor als het gaat om groeikansen. Wil je nog professioneler worden? Bij Rinsma ondersteunen we je met passende opleidingen.   

Werken in het levendige centrum van de mode

Rinsma Modeplein in Gorredijk heeft bijna geen introductie meer nodig. Een paar highlights dan? Familiebedrijf sinds 1888, de vijfde Rinsma-generatie nu, inmiddels 200 medewerkers op de rol en een levendige combi van 4 speciaalzaken op één plein. Zij van Rinsma, De Heeren van Rinsma, Rinsma Schoenen en onze buren Qulotte Lingerie & Badmode. Vier verschillende winkels met dezelfde typerende, warme Rinsma-ambiance. In dat levendige Friese hart van de mode ga jij werken!   

Geen ervaring of een achtergrond in een ander vakgebied? Dat is geen probleem, wij leiden je op. Wij zoeken persoonlijkheden die passen bij Rinsma Modeplein en als dat zo is, kan jij bij ons groeien!

Dit krijg je

  Iets extra’s doen, we houden ervan. Zeker als het om onze Rinsma-familie gaat. Als medewerker ontvang je natuurlijk een CAO-conform salaris met pensioen. Maar daar blijft het niet bij. Wat dacht je van:
  • gratis fruit en verse soep 
  • zondagtoeslag 
  • 24 vrije dagen (bij een fulltime dienstverband) 
  • een zorgvuldig uitgezocht kerstpakket 
  • elke maand een leuke sportactiviteit 
  • 40% personeelskorting op kleding en accessoires (zeg nou zelf, dat is wel een heel fijn extraatje!) 

Dit ben je

Kijk eens in de spiegel. Wie zie je? Een energieke, open en enthousiaste persoonlijkheid met een warme, verzorgde uitstraling? Iemand met een spontane lach en een vrolijke blik? Ja? Check! En kun je niet wachten om onze gasten het ‘wow’-gevoel te bezorgen? Dubbelcheck! We nodigen je graag uit om bij ons te solliciteren.