Werken op Hét Rinsma Modeplein

Verkoopmedewerker Rinsma x Omoda (WEEKEND)

Verkoopmedewerker Rinsma x Omoda

Ken je ons al? Wij van Rinsma zijn dé modefamilie van het Noorden en daarbuiten. En we breiden onze familie uit! Heb jij affiniteit met mode en wil jij samen met je collega’s zorgen voor de perfecte gastervaring? Kom erbij!

Deze vacature is voor een weekendhulp.

Wat ga je doen?

In een notendop: met jouw vakkennis en creativiteit adviseer je gasten op ons Modeplein bij de aankoop van kleding en schoenen. Maar onze verkoopmedewerkers doen nog veel meer dan dat. Zoals ze in het Engels zeggen:

We want to ‘wow’ them.

En dat ‘wow’-gevoel zit ‘m vooral in gastvrije, verrassende details. In oprechte aandacht, in de gast ‘zien’, in aanvoelen waar behoefte is – zelfs voordat de gast het zelf beseft. Dat is jouw rol! Met jouw natuurlijke gevoel voor mensen vind jij het een te gekke uitdaging om een beleving te creëren die onze gasten nog lang bijblijft. Je maakt hun verwachtingen waar en liefst overtref je ze. Ga je daarvoor spontaan ‘the extra mile?’ Tuurlijk, zo ben jij! Jij máákt het verhaal, samen met je team. En intussen heb je oog voor commerciële kansen. Die pak je – subtiel, initiatiefrijk en doelgericht. Maar dat gaat bij jou eigenlijk helemaal vanzelf.

Een gezellige werkplek

Kom je bij ons werken, dan mag je jezelf als familie beschouwen. We houden het hier graag persoonlijk en daarom werken we in kleine, gezellig en hechte teams van 10-15 medewerkers. Je voelt je in jouw team snel thuis, dat weten we zeker. Op de werkvloer gaat het er energiek aan toe, we helpen elkaar waar nodig en je zult je daarom geen dag vervelen. So… get ready for some action! En buiten werktijd? Ook dan borrelt het, want we gaan geregeld met elkaar op pad voor een teamuitje of familiedag.

Geen ervaring of een achtergrond in een ander vakgebied? Dat is geen probleem, wij leiden je op. Wij zoeken persoonlijkheden die passen bij Rinsma Modeplein en als dat zo is, kan jij bij ons groeien!

Dit krijg je

Iets extra’s doen, we houden ervan. Zeker als het om onze Rinsma-familie gaat. Als Verkoopmedewerker ontvang je natuurlijk een CAO-conform salaris met pensioen. Maar daar blijft het niet bij. Wat dacht je van:

  • dagelijks gezonde, verse soep en gratis fruit;
  • een maaltijd op koopavond;
  • zondagtoeslag;
  • 24 vrije dagen;
  • een zorgvuldig uitgezocht kerstpakket;
  • 40% personeelskorting op kleding en accessoires (zeg nou zelf, dat is wel een heel fijn extraatje!).
  • Elke maand een sportactiviteit
  • En echt de állerleukste collega’s

Dit ben je

Kijk eens in de spiegel. Wie zie je? Een energieke, open en enthousiaste persoonlijkheid met een warme, verzorgde uitstraling?

Iemand met een spontane lach en een vrolijke blik? Ja?Check! En kun je niet wachten om onze gasten het ‘wow’-gevoel te bezorgen? Dubbelcheck! We nodigen je graag uit om bij ons te solliciteren.