Werken op Hét Rinsma Modeplein

rinsmamodeplein.nl WordPress Aangepaste Hover-kleur voor Links

Zo is er maar één nieuwe baan!

Servicemedewerker (weekend)

Servicemedewerker (weekend)

Jij hoort alles, ook wat er niet gezegd wordt… 

Je hebt een prachtige glimlach, gastvrijheid in je bloed en je geniet van de interactie met mensen. Je bent het laatste contact met onze gasten en jij zorgt natuurlijk dat dat naar volle tevredenheid plaats vindt. Van het kassa-proces met een oprecht gesprek tot een plezierige afhandeling van een klacht met een kopje koffie;  jij wilt dat iedereen blij het pand verlaat. Bovendien ben je netjes en punctueel want dat werkt wel zo prettig voor jou en je collega’s. 

Jouw warme bad

Kom je bij Rinsma werken, dan mag je jezelf als familie beschouwen. We houden het hier graag persoonlijk en daarom werken we in kleine, gezellige en hechte teams. Je voelt je in jouw team snel thuis, dat weten we zeker! Op de werkvloer gaat het er energiek aan toe en je zult je geen dag vervelen. So… get ready for some action! En buiten werktijd? Ook dan borrelt het, want we gaan geregeld met elkaar op pad voor een teamuitje of familiedag. 

Familie heeft ook een streepje voor als het gaat om groeikansen. Wil je nog professioneler worden? Bij Rinsma ondersteunen we je met passende opleidingen. 

Werken in het levendige centrum van de mode

Rinsma Modeplein in Gorredijk heeft bijna geen introductie meer nodig. Een paar highlights dan? Familiebedrijf sinds 1888, de vijfde Rinsma-generatie nu, inmiddels 200 medewerkers op de rol en een levendige combi van 4 speciaalzaken op één plein. Zij van Rinsma, De Heeren van Rinsma, Rinsma Schoenen en onze buren Qulotte Lingerie & Badmode. Vier verschillende winkels met dezelfde typerende, warme Rinsma-ambiance. In dat levendige Friese hart van de mode ga jij werken! 

Geen ervaring of een achtergrond in een ander vakgebied? Dat is geen probleem, wij leiden je op. Wij zoeken persoonlijkheden die passen bij Rinsma Modeplein en als dat zo is, kan jij bij ons groeien!

Dit krijg je

  Iets extra’s doen, we houden ervan. Zeker als het om onze Rinsma-familie gaat. Als medewerker ontvang je natuurlijk een CAO-conform salaris met pensioen. Maar daar blijft het niet bij. Wat dacht je van:
  • gratis fruit en  verse soep
  • zondagtoeslag
  • 24 vrije dagen (bij een fulltime dienstverband)
  • een zorgvuldig uitgezocht kerstpakket
  • 40% personeelskorting op kleding en accessoires (zeg nou zelf, dat is wel een heel fijn extraatje!)

Dit ben je

Kijk eens in de spiegel. Wie zie je? Een energieke, open en enthousiaste persoonlijkheid met goede luistervaardigheden? Iemand die netjes en accuraat werkt? Ja? Check! En kun je niet wachten om je gasten te woord te staan? Dubbelcheck! We nodigen je graag uit om bij ons te solliciteren. 

Join the family!