Werken op Hét Rinsma Modeplein

LOGO_RINSMA_WIJ_BZ

rinsmamodeplein.nl

Zo is er maar één nieuwe baan!

Schoonmaakhulp

Schoonmaakhulp (8 - 12 uur)

Schoonmaakhulp (8 - 12 uur)

Als de deuren dicht gaan en de laatste gasten vertrekken, is het jouw moment om te shinen!

“Vele handen maken licht werk” dat is jouw motto! 

Je bent beschikbaar op maandagochtend, dinsdag- en donderdagavond en af en toe op zaterdagavond.

Met een groep enthousiaste collega’s ga je de winkel door! Samen zorgen jullie er voor dat onze gasten in een schone, frisse winkel kunnen shoppen; van de koffietafels, de spiegels tot de paskamers en weer terug. Jij krijgt er een kick van als alles weer blinkt! Voor je collega’s uit de winkels ben je ook van onschatbare waarde; ook de kantoren en kantines zijn altijd spik en span en dat werkt wel zo fijn! 

En ligt er eens wat extra stof omdat het lekker druk was of is er ergens “een ongelukje” gebeurd, jij pakt dat zonder blikken of blozen aan. Zo ben je; collegiaal en flexibel. 

Jouw warme bad

Kom je bij Rinsma werken? Dan mag je jezelf als familie beschouwen. We houden het hier graag persoonlijk en daarom werken we in kleine, gezellige en hechte teams van 10-15 medewerkers. Je voelt je in jouw team snel thuis, dat weten we zeker! Op de werkvloer gaat het er energiek aan toe en je zult je geen dag vervelen. So… get ready for some action! En buiten werktijd? Ook dan borrelt het, want we gaan geregeld met elkaar op pad voor een teamuitje of familiedag. 


Familie heeft ook een streepje voor als het gaat om groeikansen. Wil je nog professioneler worden? Bij Rinsma ondersteunen we je met passende opleidingen. 

Werken in het Friese hart van de mode

Rinsma Modeplein in Gorredijk heeft bijna geen introductie meer nodig. Een paar highlights dan? Familiebedrijf sinds 1888, de vijfde Rinsma-generatie nu, inmiddels 200 medewerkers op de rol en een levendige combi van 4 speciaalzaken op één plein. Zij van Rinsma, De Heeren van Rinsma, Rinsma Schoenen en onze buren Qulotte Lingerie & Badmode. Vier verschillende winkels met dezelfde typerende, warme Rinsma-ambiance. In dat levendige Friese hart van de mode ga jij werken! 

Geen ervaring of een achtergrond in een ander vakgebied? Dat is geen probleem, wij leiden je op. Wij zoeken persoonlijkheden die passen bij Rinsma Modeplein en als dat zo is, kan jij bij ons groeien!

Dit krijg je

Iets extra’s doen, we houden ervan. Zeker als het om onze Rinsma-familie gaat. Als medewerker ontvang je natuurlijk een CAO-conform salaris met pensioen. Maar daar blijft het niet bij. Wat dacht je van:

  • Gratis fruit;
  • Zondagtoeslag;
  • Een zorgvuldig uitgezocht kerstpakket;
  • 40% personeelskorting op kleding en accessoires (zeg nou zelf, dat is wel een heel fijn extraatje!).

Dit ben je

Kijk eens in de spiegel. Wie zie je? Een energieke, open en enthousiaste persoonlijkheid met een goede werkhouding? Iemand die graag alles laat blinken? Ja? Check! En kun je niet wachten om je handen uit de mouwen te steken? Dubbelcheck! We nodigen je graag uit om bij ons te solliciteren.

Join the family!

Scroll naar boven