Werken op Hét Rinsma Modeplein

LOGO_RINSMA_WIJ_BZ
rinsmamodeplein.nl WordPress Aangepaste Hover-kleur voor Links

Zo is er maar één nieuwe baan!

Pakkenspecialist (aantal uren bespreekbaar) 

Verkoopmedewerker (weekend)

Ken je ons al? Wij van Rinsma zijn dé modefamilie van het Noorden en daarbuiten. En we breiden onze familie uit! Ben jij iemand met een missie? Krijg jij er energie van om samen met je collega’s voor de perfecte gastbeleving te zorgen? Join the club!

Jij op onze playground

Wat je gaat doen? In een notendop: met jouw kennis en creativiteit adviseer je gasten op ons modeplein bij de aankoop van kleding. Je gaat voor het wow-gevoel en dat zit ‘m vooral in gastvrije, verrassende (maar voor ons hele logische) details. In oprechte aandacht, in de gast ‘zien’, in aanvoelen waaraan behoefte is – zelfs voordat de gast het zelf beseft. Dat is jouw rol! Met jouw natuurlijke gevoel voor mensen vind jij het een te gekke uitdaging om een beleving te creëren de onze gasten nog lang bijblijft. Je maakt hun verwachtingen waar en het liefst overtref je ze.

Work hard, play hard

Kom je bij Rinsma werken, dan mag je jezelf als familie beschouwen. We werken in kleine, gezellige en hechte teams van 10-15 medewerkers. Bij De Heeren hebben we een belangrijke regel: work hard, play hard. Op de werkvloer geven we alles. En we zijn continu met elkaar op zoek naar manieren om de beleving voor onze gasten nog leuker te maken. Na werktijd? Dan hangen we geregeld zelf met elkaar aan de bar en zijn we van de partij bij teamuitjes of een familiedag.
Familie heeft ook een streepje voor als het gaat om groeikansen. Wil je nog professioneler worden? Bij Rinsma ondersteunen we je met passende opleidingen.  

Werken in het Friese hart van de mode

Rinsma Modeplein in Gorredijk heeft bijna geen introductie meer nodig. Een paar highlights dan? Familiebedrijf sinds 1888, de vijfde Rinsma-generatie nu, inmiddels 200 medewerkers op de rol en een levendige combi van 4 speciaalzaken op één plein. Zij van Rinsma, De Heeren van Rinsma, Rinsma Schoenen en onze buren Qulotte Lingerie & Badmode. Vier verschillende winkels met dezelfde typerende, warme Rinsma-ambiance. In dat levendige Friese hart van de mode ga jij werken!

Geen ervaring of een achtergrond in een ander vakgebied? Dat is geen probleem, wij leiden je op. Wij zoeken persoonlijkheden die passen bij Rinsma Modeplein en als dat zo is, kan jij bij ons groeien!

Dit krijg je

Iets extra’s doen, we houden ervan. Zeker als
het om onze Rinsma-familie gaat. Als fashion professional ontvang je natuurlijk een CAO-conform salaris met pensioen. Maar daar blijft het niet bij. Wat dacht je van:

  • dagelijks gezonde, verse soep en gratis fruit
  • een maaltijd op koopavond
  • zondagtoeslag
  • 24 vrije dagen
  • een zorgvuldig uitgezocht kerstpakket
  • 40% personeelskorting op kleding en accessoires (zeg nou zelf, dat is wel een heel fijn extraatje!)
  • elke maand een leuke sportactiviteit
  • en écht de allerleukste collega’s

Dit ben je

Zie jij jezelf als een open minded, enthousiaste en energieke persoonlijkheid? Houd je ervan om er goed uit te zien en zie je het als gave uitdaging om ook anderen dat gevoel te bezorgen?

Ben je bovenal een gastheer of -vrouw, met fingerspitzengefühl voor wat mannen leuk vinden? We nodigen je graag uit om bij ons te solliciteren.

Geen ervaring of een achtergrond in een ander vakgebied? Dat is geen probleem, wij leiden je op. Wij zoeken persoonlijkheden die passen bij Rinsma Modeplein en als dat zo is, kan jij bij ons groeien!