Werken op Hét Rinsma Modeplein

LOGO_RINSMA_WIJ_BZ
rinsmamodeplein.nl WordPress Aangepaste Hover-kleur voor Links

Zo is er maar één nieuwe baan!

Medewerker Logistiek en Facilitair (24-32 uur)

Medewerker Logistiek en Facilitair (24-32 uur)

Ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling? Heb jij affiniteit met logistieke werkzaamheden en houd jij de boel graag spik en span? Dan is de functie Medewerker Logistiek en Facilitair wellicht iets voor jou! 

Als Medewerker Logistiek en Facilitair ben je namelijk verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van de omgeving van onze winkelpanden en het uitpakken en verwerken van kleding in ons logistiek centrum.  

Wie ben jij?

 • Je bent een echte aanpakker;  
 • Je bent dienstbaar ingesteld; 
 • Je bent proactief en zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken; 
 • Je bent flexibel en je houdt van een dynamische omgeving; 
 • Je bent oplossingsgericht en je ziet wat er gedaan moet worden; 
 • Je bent niet bang voor het tillen van van kleding, kledingrekken en meubilair.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Als Medewerker Logistiek en Facilitair ben jij in de basis verantwoordelijk voor: 

 • Het schoon en netjes houden van de omgeving rondom de winkelpanden; 
 • Het uitpakken en verwerken van de nieuwste kledingcollecties; 
 • Het laden en/of lossen van de vrachtwagen; 
 • Ondersteunende werkzaamheden aan andere afdelingen zoals: meubels en kledingstellingen verhuizen. 

Daarnaast ben jij in rustige periodes inzetbaar op andere afdelingen. 

Hoe ziet een dag van een medewerker Logistiek en Facilitair eruit?

Iedere ochtend start jij de dag met een rondje om alle panden op het Rinsma Modeplein. Je ziet meteen wat er moet gebeuren, want jij hebt oog voor detail: het terras moet geveegd worden, er zit groene aanslag op het winkelpand en de steeg moet bladvrij gemaakt worden. Jij wilt dat alles weer spik en span is voordat al onze gasten arriveren op het Modeplein.  

Daarnaast zorg jij er iedere dag voor dat alle kassa’s zijn voorzien van voldoende tasjes en ruim jij alle hangers bij de kassa’s op. Zodra al deze taken erop zitten vervolg jij je weg naar ons logistieke centrum. Hier staat de nieuwste collectie in dozen te wachten om door jou te worden uitgepakt. Jij zorgt ervoor dat alles netjes op hangers wordt gehangen. Tussendoor komen er verschillende vragen bij jou terecht: of je een kledingstelling naar de winkel wilt brengen en of je verpakkingsmateriaal voor de webshop kan komen brengen. Voor jou is dat geen enkel probleem! Jij pakt dat zonder blikken of blozen aan. 

Voor je het weet is het alweer kwart over drie en is het tijd om de vrachtwagen te laden. Alle uitgepakte kleding is voorzien van kaartjes en labels en het is tijd om deze nieuwe collecties naar de winkel te brengen. Dit doe je samen met één van je logistieke collega’s en door jullie goede samenwerking gaat dit lekker vlot. Voor je het weet zijn jullie alweer klaar en is het tijd om terug te rijden naar het logistieke centrum, je werkplek op te ruimen en naar huis te gaan. Morgen weer een nieuwe dag! 

Dit krijg je

  Iets extra’s doen, we houden ervan. Zeker als het om onze Rinsma-familie gaat. Als medewerker ontvang je natuurlijk een CAO-conform salaris met pensioen. Maar daar blijft het niet bij. Wat dacht je van:
 • gratis fruit en verse soep 
 • 24 vrije dagen (bij een fulltime dienstverband)  
 • elke maand een leuke sportactiviteit 
 • 40% personeelskorting op kleding en accessoires (zeg nou zelf, dat is wel een heel fijn extraatje!) 

Dit ben jij

Kijk eens in de spiegel. Wie zie je? Een enthousiaste en energieke aanpakker? Iemand die de boel graag netjes houdt, maar ook graag in een logistiek omgeving werkt? Ja? Check! We nodigen je graag uit om bij ons te solliciteren.  

Join the family!