Werken bij RINSMA MODEPLEIN

LOGO_RINSMA_WIJ_BZ

rinsmamodeplein.nl

Zo is er maar één nieuwe baan!

Medewerker Bediening (0-32 uur)

In ons gezellige café hebben we een plaatsje voor je vrij!

Wij zoeken oproep- en vaste krachten.

Stroomt er gastvrijheid door je aderen en ben je een kei in de horeca? Heb jij oprecht interesse in je gasten en doe je alles om ze in de watten te leggen? Dan ben jij net zo welkom als onze gasten. Naast het serveren, afruimen en schoonmaken vind je het ook leuk om de keuken te assisteren. Ook help je mee met allerlei voorbereidingen en afsluitende werkzaamheden. Dit alles natuurlijk volgens horeca-etiquette (maar dat hoeven we jou niet uit te leggen).

Niet alleen onze gasten willen het gezellig hebben; ook jouw nieuwe team staat te popelen om je in te werken! Want samen creëren jullie een fijne sfeer en stralen jullie plezier uit en dat zien we aan een grote glimlach. Dus schuif gezellig aan!

Een gezellige en inspirerende werkplek

Kom je bij Rinsma werken, dan mag je jezelf als familie beschouwen. We houden het hier graag persoonlijk en daarom werken we in kleine, gezellige en hechte teams van 10-15 medewerkers. Je voelt je in jouw team snel thuis, dat weten we zeker! Op de werkvloer gaat het er energiek aan toe en je zult je geen dag vervelen. So… get ready for some action! En buiten werktijd? Ook dan borrelt het, want we gaan geregeld met elkaar op pad voor een teamuitje of familiedag.

Familie heeft ook een streepje voor als het gaat om groeikansen. Wil je nog professioneler worden? Bij Rinsma ondersteunen we je met passende opleidingen. 

Werken in het Friese hart van de mode

Rinsma Modeplein in Gorredijk heeft bijna geen introductie meer nodig. Een paar highlights dan? Familiebedrijf sinds 1888, de vijfde Rinsma-generatie nu, inmiddels 200 medewerkers op de rol en een levendige combi van 4 speciaalzaken op één plein. Zij van Rinsma, De Heeren van Rinsma, Rinsma Schoenen en onze buren Qulotte Lingerie & Badmode. Vier verschillende winkels met dezelfde typerende, warme Rinsma-ambiance. In dat levendige Friese hart van de mode ga jij werken!

Geen ervaring of een achtergrond in een ander vakgebied? Dat is geen probleem, wij leiden je op. Wij zoeken persoonlijkheden die passen bij Rinsma Modeplein en als dat zo is, kan jij bij ons groeien!

Dit krijg je

Iets extra’s doen, we houden ervan. Zeker als het om onze Rinsma-familie gaat. Als medewerker bediening ontvang je natuurlijk een CAO-conform salaris met pensioen. Maar daar blijft het niet bij. Wat dacht je van:

  • Dagelijks gezonde, verse soep en gratis fruit;
  • Zondagtoeslag;
  • Een zorgvuldig uitgezocht kerstpakket;
  • 40% personeelskorting op kleding en accessoires (zeg nou zelf, dat is wel een heel fijn extraatje!)
  • Elke maand een leuke sportactiviteit
  • En écht de allerleukste collega’s

Dit ben je

Kijk eens in de spiegel. Wie zie je? Een energieke, open en enthousiaste persoonlijkheid met gastvrijheid in het bloed? Iemand die zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt? Ja? Check! En kun je niet wachten je dienblad op te pakken? Dubbelcheck! We nodigen je graag uit om bij ons te solliciteren.

Join the family!

Scroll naar boven