Werken op Hét Rinsma Modeplein

LOGO_RINSMA_WIJ_BZ
rinsmamodeplein.nl WordPress Aangepaste Hover-kleur voor Links

Zo is er maar één nieuwe baan!

Magazijn- en Webshopmedewerker (weekend/oproep)

Magazijn- en Webshopmedewerker (weekend/oproep)

Ken je ons al? Wij van Rinsma zijn dé modefamilie van het Noorden en daarbuiten. En we breiden onze familie uit! Voor de afdelingen magazijn, webshop en logistiek zijn wij op zoek naar een flexibel inzetbare medewerker. Ben jij geïnteresseerd in een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Magazijn- en Webshopmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het orderpicken en verzendklaar maken van al onze webshopbestellingen én help je mee in het magazijn. Tevens handel je retourzendingen af en heb je veel contact met collega’s van verschillende afdelingen. Daarnaast ben jij op drukke moment ook inzetbaar op ons logistiek centrum.

Een gezellige en inspirerende werkplek

Kom je bij Rinsma werken, dan mag je jezelf als familie beschouwen. We houden het hier graag persoonlijk en daarom werken we in kleine, gezellige en hechte teams van 10-15 medewerkers. Je voelt je in jouw team snel thuis, dat weten we zeker! Op de werkvloer gaat het er energiek aan toe en je zult je geen dag vervelen. So… get ready for some action! En buiten werktijd? Ook dan borrelt het, want we gaan geregeld met elkaar op pad voor een teamuitje of familiedag.

Werken in het Friese hart van de mode

Rinsma Modeplein in Gorredijk heeft bijna geen introductie meer nodig. Een paar highlights dan? Familiebedrijf sinds 1888, de vijfde Rinsma-generatie nu, inmiddels 200 medewerkers op de rol en een levendige combi van 4 speciaalzaken op één plein. Zij van Rinsma, De Heeren van Rinsma, Rinsma Schoenen en onze buren Qulotte Lingerie & Badmode. Vier verschillende winkels met dezelfde typerende, warme Rinsma-ambiance. In dat levendige Friese hart van de mode ga jij werken!

Geen ervaring of een achtergrond in een ander vakgebied? Dat is geen probleem, wij leiden je op. Wij zoeken persoonlijkheden die passen bij Rinsma Modeplein en als dat zo is, kan jij bij ons groeien!

Dit krijg je

Iets extra’s doen, we houden ervan. Zeker als het om onze Rinsma-familie gaat. Als medewerker ontvang je natuurlijk een CAO-conform salaris met pensioen. Maar daar blijft het niet bij. Wat dacht je van:

  • dagelijks gezonde, verse soep en gratis fruit
  • een maaltijd op koopavond
  • zondagtoeslag
  • een zorgvuldig uitgezocht kerstpakket
  • 40% personeelskorting op kleding en accessoires (zeg nou zelf, dat is wel een heel fijn extraatje!)
  • elke maand een leuke sportactiviteit
  • En écht de allerleukste collega’s
  •  

Geen ervaring of een achtergrond in een ander vakgebied? Dat is geen probleem, wij leiden je op. Wij zoeken persoonlijkheden die passen bij Rinsma Modeplein en als dat zo is, kan jij bij ons groeien!