Werken op Hét Rinsma Modeplein

rinsmamodeplein.nl WordPress Aangepaste Hover-kleur voor Links

Zo is er maar één nieuwe baan!

Gastheer/ gastvrouw (16 uur)

Gastheer/ gastvrouw (16 uur)

Heb jij een prachtige glimlach en zit gastvrijheid jou in het bloed? Geniet je van interactie met mensen én ben jij zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zij van Rinsma is namelijk op zoek naar een gastheer of gastvrouw voor 16 uur per week. In deze functie voorzie jij al onze gasten van een lekkere kop koffie of thee met wat lekkers en maak je hen wegwijs indien nodig.

Een gezellige en inspirerende werkplek

Kom je bij Rinsma werken, dan mag je jezelf als familie beschouwen. We houden het hier graag persoonlijk en daarom werken we in kleine, gezellige en hechte teams van 10-15 medewerkers. Je voelt je in jouw team snel thuis, dat weten we zeker! Op de werkvloer gaat het er energiek aan toe en je zult je geen dag vervelen. So… get ready for some action! En buiten werktijd? Ook dan borrelt het, want we gaan geregeld met elkaar op pad voor een teamuitje of familiedag.
Familie heeft ook een streepje voor als het gaat om groeikansen. Wil je nog professioneler worden? Bij Rinsma ondersteunen we je met passende opleidingen.  

Werken in het Friese hart van de mode

Rinsma Modeplein in Gorredijk heeft bijna geen introductie meer nodig. Een paar highlights dan? Familiebedrijf sinds 1888, de vijfde Rinsma-generatie nu, inmiddels 200 medewerkers op de rol en een levendige combi van 4 speciaalzaken op één plein. Zij van Rinsma, De Heeren van Rinsma, Rinsma Schoenen en onze buren Qulotte Lingerie & Badmode. Vier verschillende winkels met dezelfde typerende, warme Rinsma-ambiance. In dat levendige Friese hart van de mode ga jij werken!

Geen ervaring of een achtergrond in een ander vakgebied? Dat is geen probleem, wij leiden je op. Wij zoeken persoonlijkheden die passen bij Rinsma Modeplein en als dat zo is, kan jij bij ons groeien!

Dit krijg je

Iets extra’s doen, we houden ervan. Zeker als
het om onze Rinsma-familie gaat. Als fashion professional ontvang je natuurlijk een CAO-conform salaris met pensioen. Maar daar blijft het niet bij. Wat dacht je van:

  • dagelijks gezonde, verse soep en gratis fruit
  • een maaltijd op koopavond
  • zondagtoeslag
  • een zorgvuldig uitgezocht kerstpakket
  • 40% personeelskorting op kleding en accessoires (zeg nou zelf, dat is wel een heel fijn extraatje!)
  • elke maand een leuke sportactiviteit
  • En écht de allerleukste collega’s

Dit ben je

Kijk eens in de spiegel. Wie zie je? Een energieke, open en enthousiaste persoonlijkheid met een warme, verzorgde uitstraling? 

Iemand met een spontane lach en een vrolijke blik? Ja? Check! En kun je niet wachten om onze gasten het ‘wow’-gevoel te bezorgen? Dubbelcheck! We nodigen je graag uit om bij ons te solliciteren.

Join the family!