Werken op Hét Rinsma Modeplein

Assistent Manager - Rinsma x Omoda

Assistent Manager - Rinsma x Omoda

Ken je ons al? Wij van Rinsma zijn dé modefamilie van het Noorden en daarbuiten. En we breiden onze familie uit! Ben jij een assistent manager met een bijzonder talent voor service? Krijg jij er energie van om samen met je collega’s voor de perfecte gastervaring te zorgen? Kom erbij! Deze functie is beschikbaar voor 28 uur per week.

Wat ga je doen?

In een notendop: je bent verantwoordelijk voor het logistiek proces op de schoenafdeling en de aansturing van medewerkers in dat proces. Daarnaast adviseer je met jouw vakkennis en creativiteit onze gasten bij de aankoop van kleding en schoenen. Maar onze medewerkers doen nog veel meer dan dat. Zoals ze in het Engels zeggen:

We want to ‘wow’ them.

En dat ‘wow’-gevoel zit ‘m vooral in gastvrije, verrassende details. In oprechte aandacht, in de gast ‘zien’, in aanvoelen waar behoefte is – zelfs voordat de gast het zelf beseft. Dat is jouw rol! Met jouw natuurlijke gevoel voor mensen vind jij het een te gekke uitdaging om een beleving te creëren die onze gasten nog lang bijblijft. Je maakt hun verwachtingen waar en liefst overtref je ze. Ga je daarvoor spontaan ‘the extra mile?’ Tuurlijk, zo ben jij! Jij máákt het verhaal, samen met je team. En intussen heb je oog voor commerciële kansen. Die pak je – subtiel, initiatiefrijk en doelgericht. Maar dat gaat bij jou eigenlijk helemaal vanzelf.

Een gezellige en inspirerende werkplek

Kom je bij ons werken, dan mag je jezelf als familie beschouwen. We houden het hier graag persoonlijk en daarom werken we in kleine, gezellig en hechte teams van 10-15 medewerkers. Je voelt je in jouw team snel thuis, dat weten we zeker. Op de werkvloer gaat het er energiek aan toe, we helpen elkaar waar nodig en je zult je daarom geen dag vervelen. So… get ready for some action! En buiten werktijd? Ook dan borrelt het, want we gaan geregeld met elkaar op pad voor een teamuitje of familiedag.

Dit krijg je

Iets extra’s doen, we houden ervan. Zeker als het om onze Rinsma-familie gaat. Als assistent manager ontvang je natuurlijk een cao-conform salaris met pensioen. Maar daar blijft het niet bij. Wat dacht je van:

  • Dagelijks gezonde, verse soep en gratis fruit;
  • Een maaltijd op koopavond;
  • Zondagtoeslag;
  • 24 vrije dagen;
  • Een zorgvuldig uitgezocht kerstpakket;
  • 40% persoonskorting op onze kleding en accessoires en 20% korting op schoenen van Omoda (zeg nou zelf, dat is wel een heel fijn extraatje!).

Dit ben je

Kijk eens in de spiegel. Wie zie je? Een energieke, open en enthousiaste persoonlijkheid met een warme, verzorgde uitstraling?

Iemand met een spontane lach en een vrolijke blik? Ja? Check! En kun je niet wachten om onze gasten het ‘wow’-gevoel te bezorgen? Dubbelcheck! We nodigen je graag uit om bij ons te solliciteren.

Join the family!